İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan trajik olayda, Vesim Şimşek adlı baba, boşanma aşamasında olduğu eşi Naciye Şimşek'e dehşet dolu bir mesaj verdikten sonra, dört çocuğuna kurşun yağdırarak intihara kalkıştı. Olayda 4 yaşındaki Cemre, 2 yaşındaki Ceylin ve 14 yaşındaki Nira hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Hiranur ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

"Sen Büyük Bir Olayı Duyacaksın"

Şimşek'in olaydan önce eşiyle yaptığı konuşmada, "Sen büyük bir olayı duyacaksın" dediği ortaya çıktı. Bu konuşmadan kısa bir süre sonra, Vesim Şimşek, çocuklarına ateş açtı ve ardından intihara teşebbüs etti.

Eski Interpol daire başkanından çarpıcı 'Narin' açıklaması: Asıl sorulması gereken soruyu sormadılar Eski Interpol daire başkanından çarpıcı 'Narin' açıklaması: Asıl sorulması gereken soruyu sormadılar

Ceylin, Ağzında Emzikle Bulundu

Olay yerinde 2 yaşındaki Ceylin'in ağzında emzikle ölü bulunması, trajedinin boyutunu daha da derinleştirdi. Şimşek ailesinin yakınları ve çevredeki vatandaşlar, olay yerine ulaşamayan cenaze aracına çocukların cesetlerini elleriyle taşıdı. Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"Çok Üzgünüz"

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş, "Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, 'Sen büyük bir olayı duyacaksın' demiş. Çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

Editör: İrem Nur Kaya