3. SAYFA

İzmir'de art arda 3 kişiyi öldüren cani, 20 sene önce de tanınmış ismi öldürmüş!

İzmir'de seri cinayetler işleyen Bülent Şengün'ün, 2004'te de bir cinayetten hüküm giydiği ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle tekrar suça karıştığı ortaya çıktı.

İzmir'de art arda üç kişiyi öldürüp gasp eden 37 yaşındaki Bülent Şengün'ün, 2004 yılında da Torbalı'nın tanınmış simalarından Salih Şahin'i parası için öldürdüğü ortaya çıktı. Suç geçmişi kabarık olan Şengün, son cinayet serisine cezaevinden tahliye edildikten sonra başladı.

3 Kişiyi Öldürdü, 2 Kişiyi Yaraladı

Torbalı ilçesinde taksi şoförü Arif Karabacak'ı gasp edip öldüren Bülent Şengün, ardından bir market çalışanı olan 16 yaşındaki İlayda Algar'ı vurdu. Aynı gün, Karabağlar ilçesinde ATM'den para çeken Engin K.'yı da öldürdü. Ayrıca, kısa süre önce Torbalı’da bir akaryakıt istasyonunda görevliyi darp ederek gasp eden Şengün, iki kişiyi daha yaraladı.

Uyuşturucu Bağımlılığı ve Para Arayışı

Şengün'ün cezaevinden çıktıktan sonra uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yeniden suça karıştığı belirlendi. Zanlı, uyuşturucu parası bulabilmek için gasp ve cinayet işlediğini itiraf etti. Gözaltına alınan Şengün'ün üzerinde 'ecstasy' olarak bilinen 13 uyuşturucu hap bulundu.

2004'te İşlediği Cinayet Ortaya Çıktı

Bülent Şengün'ün suç geçmişi ise oldukça karanlık. 2004 yılında, arkadaşıyla birlikte Torbalı'da tanınmış bir isim olan Salih Şahin'i para için öldürdüğü ve bu suçtan müebbet hapse mahkûm edildiği öğrenildi. Ancak cezaevinden tahliye edilmesinin ardından tekrar suça karışarak İzmir'i dehşete sürükledi.

Soruşturma Devam Ediyor

Son olarak, Bülent Şengün'ün öldürdüğü Arif Karabacak ve Engin K.'nın hayatını kaybettiği, market çalışanı İlayda Algar'ın ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Şengün, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.