İzmir'de Bülent Şengün isimli kişinin Arif Karabacak'ın kullandığı 35 AP 582 plakalı taksiye bindiği, sonra da tabancasını çektiği ileri sürüldü.

8 yaşındaki Narin'i nasıl öldürdüler? Rapordaki ayrıntılar kahretti 8 yaşındaki Narin'i nasıl öldürdüler? Rapordaki ayrıntılar kahretti

Taksiyi boş bir tarlaya çektirdiği belirtilen Şengün'ün gasp ettiği Karabacak'ı sonra da ensesinden vurduğu öğrenildi.

Şengün'ün, taksideki paraları alarak yola çıktıktan sonra bu kez de 35 AP 6716 plakalı bir hafif ticari aracı gasp ettiıi belirlendi.

Bu araçla kaçan Şengün'ün Torbalı ilçesinde bir markete girdiği ve soymak istediği bildirildi. Direnen market çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla vurarak kayıplara karıştığı ifade edildi.

Polis ve jandarma ekipleri yakalamak için çalışla başlatırken, Şengün'ün Karabağlar ilçesine gelerek bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasp edip, tabancayla vurduğu öğrenildi.

Hafif ticari araçla kaçan Şengün, Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne gittiği sırada, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Bülent Şengün'ün gasp ettiği Arif Karabacak ile ATM'den para çekerken vurdtuğu Engin K.'nın yaşamını yitirdiği, market çalışanı İlayda Algar'ın ise durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Editör: Gürel Yurttaş