İzmir'in Karabağlar ilçesi Bahar Mahallesi'nde 26 yaşındaki Enes Kartal, elindeki pompalı tüfekle balkonda dakikalarca etrafa ateş ettikten sonra, annesi ve kız kardeşini içeri göndererek intihar etti. Olay, öğle saatlerinde meydana geldi ve çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine olay yerine Polis Özel Harekat, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kartal, balkonda yalnız kaldıktan sonra elindeki tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdi. Silah sesini duyarak balkona çıkan annesi ve kız kardeşi, Kartal'ı kanlar içinde görünce büyük bir acı yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kartal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Enes Kartal

Nevzat Bahtiyar'ın evinde hareketlilik! Cinayeti çözecek deliller mi bulundu? Nevzat Bahtiyar'ın evinde hareketlilik! Cinayeti çözecek deliller mi bulundu?

Mahallede Büyük Üzüntü

Olayın ardından savcı ve olay yeri inceleme ekipleri, gerekli incelemeleri yaptı. Kartal'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde bulunan mahalle sakinlerinden bazıları gözyaşlarına boğulurken, bazıları ise polis ikazlarına rağmen evlerinin camlarından ve balkonlarından görüntü ve fotoğraf çekmeye çalıştı.