3. SAYFA

İzmir'de feci kaza: Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan yaşamını yitirdi 3 ağır yaralı

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi ise ağır yaralandı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjü aşması sonucu iki araç çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.

İzmir-Ankara Caddesi Armutlu yol ayrımı yakınlarında saat 18.00 sularında  gerçekleşen kazada Turgutlu'dan İzmir'e doğru seyir halinde olan 45 UU 861 plakalı aracın sürücüsü Hüseyin Ali Ceylan (54), direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjü aştı ve karşı yönden gelen Tuncay Y.'nin (54) kullandığı 35 BMK 730 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol adeta savaş alanına dönerken, kaza ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınırken, 45 UU 861 plakalı otomobilde bulunan Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan’ın (56) hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer araçta bulunan sürücü Tuncay Y. ile yolcular Gülay Y. ve Bekir Y., ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan'ın cenazeleri, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.