İzmir Bergama'da çıkan orman yangınına müdahale sırasında aracı devrilen ve yaralanan Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Sakarya'da feci kaza! Adeta kağıt gibi ezildi: Barış Yaylı öldü, 1 ağır yaralı Sakarya'da feci kaza! Adeta kağıt gibi ezildi: Barış Yaylı öldü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Bergama ilçesindeki orman yangınına müdahale sırasında içinde bulunduğu aracın devrilmesi sonucu yaralanan Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından, şehit olan Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş için taziye mesajı yayımladı.

Yumaklı, mesajında şu ifadeleri kullandı; "İzmir Bergama'daki orman yangınına müdahale sırasında içerisinde bulunduğu aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Orman İşletme Müdürü, kardeşimiz Şahin Dönertaş'a Allah rahmet eylesin. Kabri nur, mekanı cennet olsun. Şehidimizin acılı ailesine, orman teşkilatımıza ve milletimize sabır diliyorum." 

Bergama'da orman yangınına müdahale eden pikabın devrilmesi sonucu yaralanan Dönertaş ve ulaştırma personeli Özgür Dilsiz, ambulansla Bergama Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Dönertaş, ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle İzmir Şehir Hastanesine sevk edilmişti.
 

Editör: Nehir Durdağı