Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Ana gündem maddesi terörle mücadele olacak. TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısı ve sonrasındaki hava harekatının sonuçları değerlendirilecek. Yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonların güncel durumu da görüşülecek. Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün terör ve suç örgütlerine yönelik operasyonları da masaya yatırılacak.

Yenidoğan Çetesi Gelişmeleri
İstanbul'daki yenidoğan bebeklerin yoğun bakım ünitelerini hedef alan 'yenidoğan çetesi'ne yönelik son gelişmeler de gündemde yer alacak. Ayrıca, İsrail'in bir yıldır sürdürdüğü soykırım ve işgal politikaları da ele alınacak.

MHP'de istifa depremi: Görevi bıraktılar! MHP'de istifa depremi: Görevi bıraktılar!

Ekonomi Politikası
Toplantıda Türkiye'nin ekonomi politikaları detaylı şekilde incelenecek. Enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi, yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konularındaki güncel durum analiz edilecek. Stokçuluk, fahiş fiyat uygulamaları ve fırsatçılıkla ilgili önlemler de tartışılacak.

Tağşiş Yapan Firmalar
Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş ürünleri listesini güncelleyerek sahtekârlık yapan firmaları ifşa etmişti. Kabinede bu firmalara verilecek ceza miktarlarının düzenlenip düzenlenmeyeceği de değerlendirilecek.

Editör: Emine Koç