MAGAZİN

Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına sitem etti

Kadir Ezildi, yıllar önce kendisini terk eden babasına sert tepki gösterdi: "Benim için ölmüştür, beni aramasın." İşte detaylar.

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, yıllar önce kendisini ve ailesini terk eden babası Mehmet Ezildi'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya sert bir şekilde cevap verdi. Babasının adını dahi anmak istemediğini belirten Kadir Ezildi, "Benim için ölmüştür, beni aramasın" dedi.

"Oğluma Zarar Vermemek İçin Sustum"

Yıllardır çocuklarıyla görüşmeyen doktor Mehmet Ezildi, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sessizliğini bozarak, oğluna zarar vermemek için şimdiye kadar konuşmadığını ve hakaret içerikli yorumlar hakkında yasal işlem başlatacağını duyurdu. Bu açıklama, Kadir Ezildi'yi derinden etkiledi ve ünlü sunucudan yanıt gecikmedi.

"Benim Adımı Anmasın"

Kadir Ezildi, programında babasının yaptığı açıklamaya ilişkin duygularını dile getirdi. Ezildi, "Giderken de 'beni öldü bilin' dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500 bin lira para harcayabildim, Allah'a şükür. Hepsini de kendim çalışarak kazandım. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın, istemiyorum" ifadeleriyle babasına olan kırgınlığını ve öfkesini açıkça ifade etti.