Türkiye, Ümraniye’den gelen acı haberle sarsıldı. Motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve ardından firar eden Yunus Emre Geçti, operasyon sırasında polis memuru Şeyda Yılmaz’ı (27) şehit etti. Olayın ardından şüphelinin kabarık suç dosyası ve sapkınlıkları da ortaya çıktı.

Narin Güran cinayetinde katil olarak onu işaret etti! Dedektif Kurtbaba'dan çarpıcı ifadeler Narin Güran cinayetinde katil olarak onu işaret etti! Dedektif Kurtbaba'dan çarpıcı ifadeler

Olayın Detayları

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Yunus Emre Geçti’yi "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakaladı. Ancak şüpheli, kısa süre sonra firar etti. Yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonda, Geçti polisin silahını alarak ekiplere ateş açtı. Ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen hastanede şehit oldu. Olayda, bir diğer polis memuru K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G. de yaralandı. Her iki yaralının da tedavisi sürüyor.

Korkunç Sabıka Kaydı Ortaya Çıktı

Olayla ilgili detaylar ortaya çıktıkça, Yunus Emre Geçti’nin kabarık sabıka kaydı büyük tepki topladı. 26 suç kaydı bulunan Geçti, yalnızca hırsızlıkla değil, aynı zamanda cinsel taciz ve çocuğa cinsel istismar gibi iğrenç suçlarla da anılıyor. Şüphelinin geçmişte bir kez cinsel tacizden, iki kez de çocuğa cinsel istismardan işlem gördüğü öğrenildi.

Katil 1

Yakalanma Anı Kameralara Yansıdı

Yunus Emre Geçti’nin yakalanma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin çığlık atarak polisler tarafından etkisiz hale getirildiği ve emniyete götürüldüğü görüldü. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu görüntüler, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: İrem Nur Kaya