Olay, Kars merkezindeki İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Bir düğün salonu kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Plakası tespit edilemeyen bir araçtan açılan ateş, kaldırımda akülü arabasıyla oynayan 6 yaşındaki M.P.E.'ye isabet etti.

Narin Güran'ın son doğum günü görüntüleri! Anneden dikkat çeken sözler Narin Güran'ın son doğum günü görüntüleri! Anneden dikkat çeken sözler

Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı M.P.E., Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada ameliyata alındı; durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerinde çocuğun akülü arabası kaldı. Polis, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.