Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, fotoğraf çektirmek isteyen kadını sahneye çıktığına pişman etti Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, fotoğraf çektirmek isteyen kadını sahneye çıktığına pişman etti

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, Etiler'de 10 bin TL'ye kiraladığı dairede oturmaya devam etmek isteyince ev sahibiyle mahkemelik oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında güçlendirme çalışmaları yapılması planlanan apartmanda taşınmayı reddeden Çilingiroğlu, belediyenin raporlarına güvenmediğini belirtti. Durumu yargıya taşıyan Çilingiroğlu, ev sahibinin elektrik ve suyu kestiğini iddia etti.

"Güçlendirme Çalışmalarını Reddetti"

ATV Haber'e göre, Etiler'deki sitede kentsel dönüşüm kararı alındıktan sonra apartman sakinleri birer birer taşındı. Ancak Kaya Çilingiroğlu ve birkaç kiracı, bu karara direndi. Çilingiroğlu'nun apartman güçlendirme raporlarına inanmadığını belirten ev sahibinin oğlu, "Evden çıkmasını istedik, aynı bedelle geri gelebileceğini söyledik ama kabul etmedi" dedi.

Ev sahibi Can Aksoy ise Çilingiroğlu’nun iddialarına karşı çıkarak, "Biz birkaç kiracıyı çıkarmak için böyle bir masrafa girer miyiz?" diyerek duruma tepki gösterdi.

"Elektrik ve Suyu Kestiler"

Kaya Çilingiroğlu ise OdaTV'ye yaptığı açıklamada, olayın mahkemeye taşındığını ve ev sahibinin elektrik, su gibi temel hizmetleri kestiğini belirtti. "İki aydır suyum yok, bu çağda su kesmek ne demek?" diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Editör: İrem Nur Kaya