Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran ifadesini değiştirdi Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran ifadesini değiştirdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, soruşturma derinleştiriliyor. Narin, 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan dönerken kaybolmuştu. Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Ankara'dan gelen özel ekip, özellikle Narin’in son görüldüğü saatler ile amcası Salim Güran'ın köyden ayrıldığı zaman arasındaki 12 dakikayı araştırıyor.

Amca Salim Güran Tutuklandı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan amca Salim Güran, ifadesinde suçlamaları reddetti. Amca, aracında bulunan Narin'in DNA'sı ile ilgili, arabanın kapılarını evinin önünde bazen açık bıraktığını ve Narin'i hiç aracına bindirmediğini iddia etti. Ayrıca, telefonunun çekmediği için bir saat kapalı olduğunu öne sürdü.

Yer Altı Aramaları Sonuç Vermedi

Bugün yapılan aramalarda, yer altı görüntüleme cihazları kullanılarak özellikle yeni gömü yapılan mezralarda incelemeler gerçekleştirildi, ancak Narin’e dair bir bulguya rastlanmadı.

12 Dakikada Neler Yaşandı?

Narin'in en son görüldüğü saat 18:47 ile amcası Salim Güran’ın köyden ayrıldığı 18:59 arasındaki 12 dakikada yaşananlar, olayın çözülmesi açısından büyük önem taşıyor. Soruşturma bu kritik zaman dilimine odaklanmış durumda.

Editör: Sinan Saygı