Oyuncu Umut Avcı öldü. Umut Avcı kimdir Oyuncu Umut Avcı öldü. Umut Avcı kimdir

2014 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu komaya giren Kenan Işık, bugün hayatını kaybetti. Işık'ın 24 yıl önce verdiği bir röportajda mutsuzluğunun nedeniyle ilgili sözleri yeniden konuşulmaya başlandı.

"GEÇMİŞ YAŞAMIMLA ALAKAM YOK"

Kenan Işık 15 Nisan 2000'de Mine Baysan'a verdiği röportajda geçmişiyle ilgili bir anı saklamadığını belirterek şunlar söylemiş: "Eski fotoğraflarla, geçmiş yaşamımla alakam yok benim. Asla açıp bakmam eski resimlere; benim için dün diye bir şey yok. Dün silinmiş, yaşanmış ve bitmiştir.Basında çıkmış röportajlarım, resimlerim de yoktur bende. Kesip saklamam. Geriye dönüp de söylediklerime baktığımda, sahneye koyduğum veya yazdığım bir oyunsa baktığım, bunlar hakkında hep tereddütlerim var. Mesela bugün, yazdığım oyunları bastırmıyorum. Üzerinde değişiklik yapılamayacak çünkü."

"ESKİYE KARŞI NÖTR BİR DUYGU İÇİNDEYİM"

"Pişmanlık duymak, ileride 'Keşke böyle yapmasaydım' cümlesiyle karşılaşmak istemiyorum. Yaşanan yaşansın ve bitsin istiyorum. Fotoğraflardaki anlar gözümün önünden geldi geçti. Ama hiç de hoş bir tat veya tatsız bir duygu bırakmadı bende. Tamamen nötr bir duygu içindeyim eskiye karşı. Ne mutsuzluk ne de mutluluk verdi anlayacağın. Yani fotoğraflara bakarken anımsayıp da 'Ne hoş akşamdı' veya 'Ne güzel bir dönemdi'dediğim hiçbir şey yok. Hafızam da bu yüzden iyi değildir zaten. Bende hiçbir şey kalmıyor. Yaşandığı an bitiyor. Geçmişe ait iz yok."

Editör: İrem Nur Kaya