Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, açtığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray'ın son durumu, Icardi ve Barış Alper hakkındaki iddialar ve Fenerbahçe'ye dair çarpıcı açıklamalarıyla gündeme oturan Kerem, samimi itiraflarda bulundu.

"Galatasaray'da Düşüş Yok"

Galatasaray'ın performansıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kerem, sarı-kırmızılı ekibe olan desteğini vurguladı. "Ben de Galatasaray taraftarıyım ve tabii ki zaman zaman üzülüyorum. Ancak futbolda inişler ve çıkışlar normal. İki maç berabere kaldılar diye hemen düşüş var demek doğru olmaz. Galatasaray bu tür süreçleri her zaman atlatabilecek güçte bir kulüp" dedi.

Icardi ve Barış Alper Hakkındaki İddialara Yanıt

Kerem, sosyal medyada Icardi ve Barış Alper ile arasında yaşandığı iddia edilen sorunlara da açıklık getirdi: "Mauro Icardi ile aramda hiçbir sorun yok. O beni, ben de onu seviyorum. Barış Alper ile de küs değiliz. Hayatta herkesle sürekli samimi olmayabilirsin, ama Barış çok iyi bir oyuncu ve aramızda bir problem yok."

"Türk Futbolculara Daha Fazla Destek Gerek"

Aktürkoğlu, Türk futbolculara yönelik eleştiriler hakkında da konuştu. "Türk oyunculara biraz daha destek olunmalı. Biz bu kulübü en çok sahiplenen kişileriz. Yunus, Abdülkerim, Berkan gibi oyunculara da güvenilmesi gerekiyor. Zor zamanlarda destek olmak büyük bir erdemdir" diyerek, taraftarlara Türk futbolculara sahip çıkma çağrısında bulundu.

Fenerbahçe Hakkında Dikkat Çeken Sözler

 Kerem Aktürkoğlu, hangi takımı tuttuğuyla ilgili gelen soruya verdiği cevapla gündeme damga vurdu. "Bu soru artık sorulmamalı. Fenerbahçeli arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Fenerbahçe ise yanlış yolda, belki bir gün farkına varırlar (gülerek)" ifadelerini kullanarak Fenerbahçe taraftarlarını şaşırtan bir göndermede bulundu.

PFDK Okan Buruk ve Michy Batshuayi ile ilgili kararını açıkladı! PFDK Okan Buruk ve Michy Batshuayi ile ilgili kararını açıkladı!

Harry Potter Sevinci ve Di Maria ile İlişkisi

 Harry Potter sevinciyle tanınan Kerem, bu sevincin nasıl başladığına dair esprili bir açıklama yaptı: "Tesislerde 'Harry de buradaymış' dediler, Fatih Hoca da 'bir sihrini göremedik' dedi. Ardından gözlükle bir fotoğraf paylaşarak bu kutlamayı başlattım." Ayrıca, takım arkadaşı Di Maria ile olan ilişkisi hakkında ise "Arjantinlilerle aram hep iyi olmuştur, takımdaki herkesle iyi anlaşıyorum" diyerek, takım içindeki uyuma vurgu yaptı.

Sakatlığı Hakkında Rahatlatıcı Açıklama

 Sakatlık durumu hakkında endişelenen taraftarlarını rahatlatan Kerem, "Sakatlığım ciddi değil, koruma amaçlı oyundan çıktım" diyerek sahalara kısa sürede döneceğinin sinyalini verdi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı