İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Kirayı 2 gün geciktiren genç kadını vurdu, sonrasında yaptığı paylaşım "pes" dedirtti

Kirayı 2 gün geciktiren genç kadını vurdu, sonrasında yaptığı paylaşım "pes" dedirtti

Adana'da kiraladığı iş yerinden çıkmadığı iddiasıyla iş yeri sahibinin silahlı saldırısında yaralanan genç kadından açıklama geldi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde Hatun Umaç (21) 6 ay önce bir iş yerini İdris İ'den kiraladı. Umaç, kiraladığı iş yerine annesi Yeliz (47) ile babası Bülent (47) ile kokoreççi açtı. İddiaya göre; iş yeri sahibi İdris İ. geçtiğimiz ay genç kadına iş yerinden çıkmasını söyledi.

KİRAYI İKİ GÜN GECİKTİRDİ DİYE KURŞUN YAĞDIRDI

Bunun üzerine taraflar arasında tartışma yaşandı ve Hatun Umaç, "Burayı kiralarken beni çıkartmayacaksınız kiralayacağım demiştim. O nedenle çıkmıyorum" dedi. Bu ay ise Hatun Umaç, kirayı 2 gün geciktirince İdris İ, yeğeni Fırat T. ile 16 Şubat Pazar günü dükkana geldi. Kirayı geciktirme ve dükkandan çıkma mevzusu nedeniyle taraflar arasında yeniden çıkan tartışma sonucu İdris İ, av tüfeğiyle hem dükkana ateş açtı hem de Hatun, Yeliz ve Bülent Umaç'ı vurduktan sonra motosikletle kaçtı.

24

Hastaneye kaldırılan Umaç ailesinden Yeliz ve Bülent Umaç çifti, tedavilerinin ardından taburcu edilirken ayağından yaralanan Hatun Umaç'ın tedavisi sürüyor. Olaydan iki gün sonra ise kimliği belirsiz bir şüpheli, akşam saatlerinde Hatun Umaç'ın ağabeyi Aras Umaç'ın taksisini restoranın önünde park halindeyken kundaklayıp olay yerinden kaçtı. İhbarla bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürürken taksi demir yığınına döndü.

Yaşananların ardından İdris İ, sosyal medya hesabından kendi videosunu yayınlayıp, "Bana herkes 'başının çaresine bak' diyor. Bende gittim başımın çaresine istediğim gibi baktım. Olayın iç yüzü budur. Beni tahrik etmişlerdir. Tahrikten dolayı bu olay oldu" ifadeleriyle paylaşım yaptı.

25-1

Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen İdris İ. (solda) ve yeğeni Fırat T. (sağda)

"ANNEM VE BABAM DA YARALANDI"

Polis ekiplerinin saldırganları yakalamak için çalışması sürerken ayağından vurulan Hatun Umaç, yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:"İdris İ, kirayı iki gün geciktirdiğim için beni dükkandan çıkarmaya çalıştı. Karakola giderek kendisi hakkında şikayette bulundum. Canıma bir zarar gelirse bu kişinin sorumlu olacağını söyledim. Üzerine iki gün sonra adam elinde silahla gelerek hem dükkanıma sıktı hem geldi ayağıma sıktı. Olayda annem ve babam da yaralandı. Ayağımdan vuruldum, ikinci ameliyatımı olacağım" dedi.

"HER YERDE FUHUŞ YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞ"

Can güvenliği olmadığını ve korku yaşadığını söyleyen Umaç, "Ağabeyimin taksisini de ateşe verdiler. Ağabeyimi tuzağa düşürüyorlar, taksi içindeki eşyalarını alıp arabayı yakıyorlar. Ailemizin can güvenliği yok. Hastanedeyim ama korkudan uyuyamıyorum. Her yerde de fuhuş yaptığımı söylemiş. Benim namusuma da laf atmasın. Bu sefer bu durum gerçekten namus davasına döner. Şikayetçiyim ve davamdan asla vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *