Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının 1'inci etap konutlarının teslim edildiğini duyurdu.

Bakan Kurum, "İstanbul'da gerçekleştirmek istediğimiz dönüşümün en güzel örneklerinden biri. Vatandaşlarımız için modern ve şehrin dokusuna uygun binalar inşa ettik" dedi. Proje kapsamında, Çamlıca Camii ve çevresi ile Kirazlıtepe ve Mehmet Akif mahallelerinde 7 bin 84 konut yapılacak. İlk etapta 551 hak sahibi, yeni konut ve iş yerlerine kavuştu.

Teslimi yapılan konutlarla ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Murat Kurum, mesajında şunlara yer verdi; "Üsküdar Kirazlıtepe, İstanbul’da yapmak istediğimiz dönüşümün en güzel örneklerinden biri oldu. Vatandaşımıza yaraşır, şehrin dokusuna uygun, modern, kullanışlı binalar yaptık. Semt sakinlerinin deprem kaygısını ortadan kaldırdık. Devletimize olan güveni boşa çıkarmadık."

İstanbul'da bir otelde şüpheli ölüm: Neslişah Şentürk yaşamını kaybetti İstanbul'da bir otelde şüpheli ölüm: Neslişah Şentürk yaşamını kaybetti

Editör: Nehir Durdağı