Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda meydana gelen kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir araçla çarpışan lüks otomobilin sürücüsü, 67 yaşındaki Ömer Baştuğ yaşamını yitirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan 28,5 milyar liralık borçlanma hamlesi! Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan 28,5 milyar liralık borçlanma hamlesi!

Kırıkkale-Ankara D200 karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana gelen kazada  İddiaya göre, Mehtap Ö. idaresindeki 34 KSB 072 plakalı Ford hafif ticari araç, kırmızı ışıkta geçerek Baştuğ'un kullandığı 71 ES 250 plakalı Mercedes otomobille kavşakta çarpıştı.Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan her iki sürücüyü hastaneye kaldırdı. Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Baştuğ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan diğer sürücü Mehtap Ö.'nün tedavisi ise Yüksek İhtisas Hastanesi'nde sürüyor.

Kaza sonrası her iki araç da hurdaya döndü ve çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Emniyet güçleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Olay, trafik kurallarının ihlal edilmesinin ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gösterdi.

Editör: Nehir Durdağı