İstanbul Beykoz'da, Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın otomobiliyle çarptığı motosiklette bulunan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti.

9 Temmuz Salı günü, Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi'nde saat 13:30 civarında meydana gelen kazada, Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosiklet, Fatma Zehra Kınık'ın otomobiliyle çarpıştı. Kaza sonucu motosikletteki sürücü ve yolcu yere düşerken, sürücüsüz kalan motosiklet kaldırımdaki yayalara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk, arkasındaki yolcu Batın Barlas Çeki ve iki yaya yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Batın Barlas Çeki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kerem Kinik Kaza 2.Jpg

Kazaya İlişkin İncelemeler

Olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili çalışma yaparken, polis çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde, motosiklet sürücülerinin kasksız olduğu tespit edildi. Kazaya karışan Fatma Zehra Kınık, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kerem Kinikin Kizi Motosiklete Carpti 16 Yasindaki Genc Hayatini Kaybetti 1720851766 4915.Jpg

İstanbul'da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var İstanbul'da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Bu trajik kaza, toplumda derin üzüntü ve tartışmalara neden oldu. Kazada genç bir hayatın kaybedilmesi ve Kınık'ın serbest bırakılması, adaletin nasıl sağlanacağı konusunda kamuoyunda soru işaretleri oluşturdu.

Editör: Nehir Durdağı