Kocaeli'nin Körfez ilçesinde aynı bölgede peş peşe meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi ağır yaralanırken, kazaya karışan iki tır sürücüsü olay yerinden kaçtı. Her iki kazada da yaralıların kurtarılması ve sürücülerin yakalanması için polis ekipleri çalışmalara başladı.

İlk Kaza: Otomobil Kağıt Gibi Ezildi

 Kazaların ilki, Hacı Osman Mahallesi D100 Karayolu İzmit istikametinde meydana geldi. Plakası henüz belirlenemeyen bir tır, 41 RZ 446 plakalı otomobile çarptıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı. Kaza sonucu otomobil adeta kağıt gibi ezilirken, araçta sıkışan 2 kişi ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yaralıları araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Genç doktor damatlık kıyafetini giyerek 6. kattan atladı! Genç doktor damatlık kıyafetini giyerek 6. kattan atladı!

İkinci Kaza: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

 Aynı bölgede meydana gelen ikinci kazada ise, başka bir tır 34 ACM 576 plakalı araca çarparak kaçtı. Bu kazada araçta bulunan 4 kişi şans eseri yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından, olay yerine gelen polis ekipleri her iki tır sürücüsünü yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı