Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı listede, bazı şubelerinde domuz eti kullanıldığı tespit edilen Köfteci Yusuf, skandalın ardından beklemediği bir gelişmeyle karşılaştı. Destek mesajlarıyla şubeleri dolmaya başlasa da, çok sayıda müşteri satın aldığı ürünleri iade etmek için harekete geçti. Özellikle buzdolaplarında saklanan etlerin geri verilmesi için firmaya yoğun bir iade talebi geldi.

İade Başvurularına Yetişilemiyor

Skandal sonrası müşterilerin online platformlardan aldığı paketli et ürünlerini iade etmek istemesi, firmayı zor durumda bıraktı. İlk başta standart iptal prosedürü uygulanırken, iade taleplerinin artması nedeniyle Köfteci Yusuf, eski tarihli siparişler için iptalleri durdurdu ve yeni bir süreç başlattı. Sadece son 15 gün içinde verilen siparişler için iade kabul edilmeye başlandı.

Avcılar'da korkunç saldırı: 2 kişi tatlıcı dükkanına kurşun yağdırdı Avcılar'da korkunç saldırı: 2 kişi tatlıcı dükkanına kurşun yağdırdı

Fotoğraflı İade Süreci Başlatıldı

Müşteriler, iade etmek istedikleri ürünlerin fotoğraflarını çekip platformlara yüklemek zorunda. Uygun görülen ürünler, firma tarafından gönderilecek kuryeler aracılığıyla teslim alınıp, geri ödeme işlemleri yapılacak.

Editör: İrem Nur Kaya