Tokat'ta, konut satışı nedeniyle çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Dayısını bıçaklayarak öldüren Muhammet Ali Y. ile babası Ömer Y. tutuklandı. Olay, Topçam Mahallesi'ndeki bir marketin önünde meydana geldi.

Muş’ta 6 kişi gözaltına alındı: Operasyonlarda silah ve kaçak eşya ele geçirildi Muş’ta 6 kişi gözaltına alındı: Operasyonlarda silah ve kaçak eşya ele geçirildi

Tartışma Cinayete Dönüştü

 İddiaya göre, Birol Gülbüz (50) ile eniştesi Ömer Y. (70) arasında apartman dairesinin satışıyla ilgili bir tartışma çıktı. Tartışma esnasında, Ömer Y.'nin oğlu Muhammet Ali Y., babasına saldıran dayısına müdahale ederek bıçakla saldırıda bulundu. Ağır yaralanan Birol Gülbüz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Baba ve Oğul Tutuklandı, Anne Serbest Kaldı

 Olayın ardından gözaltına alınan Muhammet Ali Y., babası Ömer Y. ve annesi Gülay Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme sonucunda, Muhammet Ali Y. dayısını öldürme suçlamasıyla, Ömer Y. ise olayda suçlu bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne Gülay Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay Bölgeyi Hüzne Boğdu

 Tokat'ta yaşanan bu trajik olay, bölge halkını derinden etkiledi. Aile içi anlaşmazlık sonucu yaşanan cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı