GÖZDEN KAÇMASIN

Konya'da masaj salonunda genç kadını ölüme terk etti

Konya'da eski sevgilisi Elif Ceren Arslan'ı masaj salonunda öldüren zanlı için ağırlaştırılmış müebbet talep edildi, pişmanlık göstermediği için iyi hal indirimi istenmedi.

Olay, 13 Eylül’de Konya’nın Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi’ndeki bir masaj salonunda yaşandı. Alınan bilgilere göre, masaj salonunda hareketsiz bir kadının bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan’ı göğsünden bıçaklanmış halde buldu. Genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Çalışmalar sonucu eski sevgilisi Emrah D.'nin Arslan'ı öldürdüğü tespit edildi ve zanlı gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Emrah D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Beni şikayet edersen seni ve çocuğunu öldürürüm" diye tehdit etmiş

Elif Ceren Arslan’ın bir ay önce emniyete giderek eski sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı. İfadesinde, “Emrah’ın beni aldattığını öğrenince aramızda tartışma çıktı. ‘Beni aldatamazsın’ dedim. Emrah ise beni ve çocuğumu öldürmekle tehdit etti ve darp etti. Bu nedenle şikayetçiyim” ifadelerine yer verdi. Emrah D.’nin ise iftira atıldığını öne sürerek şikayette bulunduğu öğrenildi.

Genç kadının kurtulmasını engellemek için salonun kapısını kilitlemiş

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, zanlı hakkında soruşturmasını tamamladı ve iddianame kabul edildi. İddianamede, Emrah D.’nin eski sevgilisi Elif Ceren Arslan'ı barışma talebine olumsuz yanıt alması üzerine çıkan tartışmada yanında getirdiği bıçakla göğsünden yaralayarak öldürme kastıyla saldırdığı, sonrasında masaj salonunun kapısını kilitleyerek olay yerinden kaçtığı belirtildi. İddianamede, Emrah D.’nin, Elif Ceren Arslan’ı yaralı halde bırakarak kaçması, kapıyı kilitleyip kurtulmasını engellemesi ve pişmanlık göstermemesi nedeniyle iyi hal indirimi uygulanmaması talep edildi.