Tekirdağ'da feci kaza: Kadir Güler, Emre Ağır, Serhat Tunus, Deniz Yalnız ve Cenk Varnalı öldü Tekirdağ'da feci kaza: Kadir Güler, Emre Ağır, Serhat Tunus, Deniz Yalnız ve Cenk Varnalı öldü

Konya'nın Meram ilçesinde, öğretmen eşini bıçaklayarak öldüren Abdullah K.’nin, cinayeti miras meselesi nedeniyle işlediği ortaya çıktı.

Cuma akşamı, ders vermek için bir siteye giden öğretmen Ebru K., boşanma aşamasında olduğu öğretmen kocası tarafından 17 bıçak darbesiyle katledildi. Olay, bölge halkını dehşete düşürürken, cinayetin ardındaki detaylar Abdullah K.'nin emniyetteki ifadesiyle gün yüzüne çıktı.Özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan Ebru K., ders vermek için gittiği sitenin önünde, kocası Abdullah K.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Çıkan tartışma sonrası Abdullah K., yanında getirdiği bıçakla Ebru K.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden 17 kez bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Ebru K.’yi hastaneye kaldırsa da genç kadın kurtarılamadı. Olay yerinde gözaltına alınan Abdullah K., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlının ifadesine göre, cinayetin ardında miras meselesi yatıyor. Abdullah K., boşanma aşamasında oldukları için gerginlik yaşadıklarını belirterek, "Ebru benden boşanmak istiyordu, ben ise boşanmak istemiyordum. Babası vefat ettikten sonra miras kalmıştı. Kendi payına düşeni almasını istedim, ama Ebru bu teklifimi kabul etmedi. Bu yüzden aramızda tartışma çıktı ve olay bu şekilde gerçekleşti" şeklinde konuştu.

Editör: Nehir Durdağı