Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un teknik direktörü Ali Çamdalı, antrenman sırasında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Yeşil-beyazlı kulüp, Çamdalı'nın sol aşil tendonunda kopma (rüptür) tespit edildiğini açıkladı. Teknik direktörün tedavisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Konyaspor'dan Geçmiş Olsun Mesajı

 Konyaspor, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Antrenmanda sol aşil tendon rüptürü yaşayan Teknik Direktörümüz Ali Çamdalı'ya geçmiş olsun. Çamdalı'ya yapılan aşil tendon onarımı Doç. Dr. Ahmet Fevzi Kekeç, Doç. Dr. Mustafa Özer ve Doç. Dr. Tahsin Sami Çolak tarafından gerçekleştirilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları listesinde Arda Güler yer aldı! İşte kazandığı ücret Dünyanın en çok kazanan futbolcuları listesinde Arda Güler yer aldı! İşte kazandığı ücret

Çamdalı'nın Teknik Direktörlük Karnesi

 Geçen sezonun 35. haftasında Fahrudin Omerovic'in yerine göreve gelen Ali Çamdalı, ilk teknik direktörlük deneyiminde Konyaspor’u ligde tutmayı başardı. Geçen sezon çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden 40 yaşındaki teknik adam, bu sezon ise 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan topladı.

 Çamdalı'nın sakatlığı sonrası takımın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı