Edirne'de yolda yürüyen bir çocuk, sokak köpeğinin saldırısına uğradıktan sonra babasına durumu anlattı. Olayın ardından öfkelenen baba, köpeğin sahibiyle görüşmeye gitti ve çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında baba, köpeğin sahibini bıçaklayarak yaraladı.

Olayın Gelişimi

 11 Ekim Cuma günü Edirne’nin Atatürk Mahallesi'nde yürüyen bir çocuk, sokakta başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Korkuyla babasının yanına dönen çocuk, olayı anlattı. Bunun üzerine öfkelenen baba, köpeğin sahibine hesap sormak için yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve baba, yanında taşıdığı bıçakla köpeğin sahibini yaraladı.

Köpeğin Sahibi Hastaneye Kaldırıldı

 Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan köpeğin sahibine ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öfkeli baba ise olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı.

Kadın cinayetleri soruldu! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in yanıtları dile düştü Kadın cinayetleri soruldu! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in yanıtları dile düştü

Soruşturma Başlatıldı

 Yaşanan bu üzücü olayın ardından polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Hem baba hem de yaralanan köpeğin sahibinin ifadeleri doğrultusunda olayın detayları araştırılacak.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı