Adana'da yaşanan ilginç olayda, 60 koyunu çalıp satan ve elde ettiği parayla pavyonda eğlenen çoban yakalandı. Suçunu itiraf eden çoban, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Damadına ateş eden baba ona siper olan kızını vurdu: Fadimana Ok öldü Damadına ateş eden baba ona siper olan kızını vurdu: Fadimana Ok öldü

Olayın Detayları

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Yüksekören Mahallesi'nde çobanlık yapan R.D., 2 Ağustos'ta ismi açıklanmayan bir kişinin 60 küçükbaş hayvanını çaldı. Çaldığı koyunları Hatay'ın Dörtyol ilçesinde satarak paraya dönüştüren R.D., bu parayı pavyonlarda harcadı.

İhbar Üzerine Yakalandı

Mağdur kişinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, R.D.'yi pavyonda eğlenirken yakaladı. Gözaltına alınan R.D., sorgusunda suçunu itiraf etti. Çoban, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Halktv'nin Haberine Göre

Halktv'de yer alan habere göre, R.D.'nin eğlenmek için harcadığı parayı çaldığı koyunlardan elde ettiği anlaşıldı. Olay, çalınan koyunların satılması ve elde edilen paranın pavyonda harcanması nedeniyle ilginç bir hal aldı.

Editör: Nehir Durdağı