Son dönemlerin estetik ameliyatlarından biri olan kalça ameliyatı çok çeşitli seçenekler ile uygulanabilmektedir. Özellikle ameliyatsız bir şekilde kolay yapılan popo dolgusu pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kalça bölgesinin çok daha şekilli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Popo Dolgusu Nedir? Neden Yapılır?

Uzmanlardan velilere uyarı: Çocukların doğal beslenmesine özen gösterin Uzmanlardan velilere uyarı: Çocukların doğal beslenmesine özen gösterin

Popo bölgesinin daha dik ve dolgun görünebilmesi için çeşitli operasyonlar gerçekleştirile bilmektedir. Bu operasyonlar arasında en çok tercih edilenlerden biri olan popo dolgusu tercih edilmektedir. Popo dolgusu daha çok sarkmış ya da küçük görünen popo görüntüsü için başvurulur. Genel olarak doktorlar nasıl bir popo büyüklüğünün vücutta daha iyi olabileceğini tespit eder ve buna yönelik olarak bir dolgu yapar.

Kimler Kalça Dolgusu Yaptırabilir?

Vücudun kum saati gibi görünmesi pek çok kişinin hayalleri arasında yer almaktadır. Genetik ya da sonradan hızlı verilen kilolar sebebiyle kalça dar görünebilmektedir. Bu gibi durumlarda popo dolgusu operasyonu tercih edilmektedir. Bu dolgu sayesinde vücut çok daha kılığını bir şekilde görülür. Bu da kişilerin istediği bir görüntü ortaya çıkartmaktadır.

Popo Dolgusu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Popo dolgusu her ne kadar estetik ameliyatı olan bir işlem olmasa da yine de sonrasında belirli noktalara dikkat etmek gerekir. Özellikle iyi beslenmek ve doktorun söylediği hareketlerden kaçınmak gerekir. İşlem sonrası bazı pozisyonlardan uzak durmak önemli olacaktır.

Popo Kaldırma Uygulaması Nedir?

Popo kaldırma çok sevilen ve pek çok kişi tarafından tercih edilen bir estetik ameliyatıdır. Daha çok zamanla şekli bozulan kalçalar için tercih edilen popo kaldırma ameliyatı kalçanın konumunu düzeltmek için de tercih edilmektedir. Doktorun da önerisi ile yapılabilecek oldukça kolay geçebilen bir estetik operasyondur.

Popo Kaldırma Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Popo kaldırma ameliyatı normal ameliyatlarda olduğu gibi anestezi aracılığıyla olması gerekir. Bu anlamda popo kaldırma ameliyat öncesinde belirli noktalara dikkat etmek gerekir. Ameliyatta sarkmış olan deri ve kas yukarıya doğru kaldırarak daha sıkı bir görüntü elde edilmektedir.

Popo Kaldırma İşlemi Hangi Durumlarda Gereklidir?

Popo kaldırma işlemi daha çok sarkmış olan popo görüntüsü sebebiyle tercih edilmektedir. Aynı zamanda fazla selüliti olan popo bölgesi içinde tercih edilen bir ameliyattır. Bu sayede çok daha sıkı bir görüntü elde edilir.

Popo Kaldırma Estetiği İyileşme Süreci

Popo kaldırma ameliyatı gerçekleştirildikten sonra belirli yerlerde ödem oluşabilmektedir. Bu anlamda ameliyattan sonra mutlaka 3- 4 hafta medikal korse giymek önemlidir. Medikal korse popo kaldırma estetiği sonrasında ödem oluşumunu azaltabilmek için ve iyi bir sonuç elde edebilmek için tercih edilmektedir.

Ameliyatsız Popo Büyütme

Ameliyatsız popo büyütme bölgesi kalça bölgesine herhangi bir şekilde cerrahi müdahale yapılmayan estetik bir operasyonadır. Enjeksiyon yöntemleri ile gerçekleştirilen ameliyatsız popo büyütme işlemi süresi oldukça kısadır. Aynı zamanda işlem sonrası ağrı da çok az olur.

Ameliyatsız Popo Büyütme Estetiği Neden Yapılır?

Ameliyat olmak istemeyen ve fazla küçük popo görüntüsüne sahip olmayan kişiler genel anlamda ameliyatsız popo büyütme estetiği tercih etmektedir. Popo bölgesinden memnun olmayan ve bu bölgeyi biraz daha büyütmek isteyen kişilerin uyguladığı ameliyatlar arasında yer almaktadır.

Ameliyatsız Popo Büyütme Kimlere Uygulanabilir?

Popo bölgesi çok küçük olan ve ameliyat olmak istemeyen kişiler çok çeşitli estetik operasyonları tercih edebilirken ameliyatsız popo büyütme operasyonu gerçekleştir bilmektedir. Ancak bunun için 18 yaşından büyük olmak gerekir. Aynı zamanda popo bölgesinin belirgin bir şekilde küçük olması da önemlidir. Bu operasyonun uygun olup olmadığını mutlaka doktor karar vermelidir.

Editör: İrem Nur Kaya