SPOR

Lucas Torreira takımdan ayrılabilir!

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın Boca Juniors'a transfer olacağına dair iddialar gündemde. Transferin gerçekleşmesine dair her şey yolunda.

 Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, Arjantin'den gelen sürpriz bir transfer iddiasıyla gündeme geldi. Arjantin basınından Damian Rancez'in iddiasına göre, 28 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Boca Juniors'a transfer olmaya yakın. Galatasaray’da önemli bir rol üstlenen Torreira, daha önce yaptığı açıklamalarda Boca Juniors'ta oynamayı hayal ettiğini ve Galatasaray’ın Avrupa’daki son takımı olabileceğini belirtmişti.

Boca Juniors Yolunda mı?

 Arjantinli gazeteci Damian Rancez, Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme'nin, Uruguaylı oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu ve her şeyin olumlu yönde ilerlediğini belirtti. Rancez, "Torreira, Boca'da oynamaya daha yakın. Riquelme'nin planlarında Torreira önemli bir yere sahip" ifadelerini kullandı.

Torreira'nın Boca Juniors Hayali

 Torreira'nın Boca Juniors'a ilgisi yeni bir gelişme değil. Daha önce de Boca ile ilgili iddialar gündeme gelmiş, Torreira da kariyerinde bir gün bu dev kulüpte forma giymek istediğini açıklamıştı. Şu anda Galatasaray'da 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı yıldız, sarı-kırmızılı formayla 93 maça çıkıp 2 gol ve 8 asistle katkı sağladı.

Galatasaray'da Başarılı Kariyer

 Torreira, Galatasaray'daki kariyerinde kısa sürede önemli başarılar elde etti. Sarı-kırmızılı formayla 3 kupa kazanan başarılı orta saha oyuncusu, takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Torreira’nın geleceği ise merakla bekleniyor.