Yurt dışında Türkçe Rap yapan ve şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Rapçi Ofsob, Oğuz Bağator, yeni single’ı “Gaza Gelme” ile hayranlarından olumlu yorumlar aldı. “Rap benim hayallerimden bir tanesiydi. Küçüklüğümden beri Rap dinler ve bu alanda profesyonel olarak yer almak isterdim. Açıkçası amacıma ulaştım ama kendimi daha da fazla geliştirmem gerektiğini düşünüyorum.” Sözleriyle Rap’in kendisi için önemli olduğunu ifade eden Oğuz Bağator, “Gaza Gelme” adlı single’na ek olarak farklı projeler için de çalışmalarda bulunduğunu belirtti.

“Gaza Gelme Çok Beğenildi”

Yurt dışında Türkçe Rap yaparak ön plana çıkan ve geniş hayran kitlesiyle sosyal medyada da gündem olan Oğuz Bağator, yeni single’nın hayranları tarafından çok beğenildiğini ifade etti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bağator, açıklamalarında yoğun bir şekilde çalıştığının altını çizdi: “Biliyorsunuz müzik, sürekli dinamik olmayı zorunlu kılan bir alan. Bu nedenle kendinizi geliştirebilmeniz için sürekli çalışmanız gerekiyor. Ben de bu düşünceden yola çıkarak yeni single’ım ‘Gaza Gelme’yi hayranlarımla paylaştım. Güzel yorumlar geldi, beğenilmesi beni gerçekten çok mutlu etti. Yeni projelerim için bir dayanak noktası olduğunu söyleyebilirim.”

“Yeni Projeler için Çalışmalarda Bulunuyorum”

Çalışmalarına devam ettiğini ve yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkmak istediğini ifade eden Oğuz Bağator, “Rap müzik türünde dünya çapında isim yapmış pek çok isim bulunuyor. Bu isimlerin her biri çok değerli. Temel olarak ünlü Rapçileri takip ediyor, onların neler yaptıklarını yorumlamaya çalışıyorum. Bu, kendi tarzıma ulaşma noktasında benim için çok önemli. Açıkçası tarzımı yansıtan projeler için çalışmalarda bulunduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

“Rap’in Çok daha Özel Bir Konumda Olmasını İstiyorum”

Rap’in özel bir konumda bulunması için çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Oğuz Bağator, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Rap müzik türü, yoksulluğun ve direnişin bir simgesi. Bu nedenle değerli olduğunu söyleyebilirim. Ünlü Rapçilerin şarkılarına baktığınızda, yolunda gitmeyen şeylerle ilgili yapıcı eleştirilerde bulunduklarını görürsünüz. Bu, müzik ile sorunları çözme olarak da değerlendirilebilir. Rap’in benim için özel bir yeri var. Açıkçası çok özel çalışmalarda bulunarak Rap’in gelecek nesillere aktarılmasına destek olmak istediğimi söyleyebilirim.”

Editör: Haber Merkezi