Uzman çavuş intihar etti: Nedeni herkesi kahretti! Uzman çavuş intihar etti: Nedeni herkesi kahretti!

İstanbul Fatih'te Türkiye’yi sarsan bir vahşet yaşandı. 19 yaşındaki Semih Çelik, cuma günü yarım saat arayla İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i katletti. Edirnekapı surlarına çıkan Çelik, İkbal Uzuner’in başını kesip aşağı attıktan sonra, boğazına ip geçirerek intihar etti. Bu korkunç olay mahallede derin bir şok yaratırken, çevredeki esnaf ve komşular Çelik hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mahalle Sakinleri: "Sessiz ve Sadece Yatmaya Gelirdi"

2018 yılında Fatih’ten Eyüpsultan’daki bir eve taşınan Semih Çelik, Fatih’teki bağlarını hiç koparmamıştı. Mahalle esnafı, Çelik'in çok nadiren görüldüğünü ve kimseyle pek konuşmadığını belirtti. Esnaflardan biri, "Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece evine yatmaya gelirdi" dedi.

Olay Günü Detayları: "Üstüm Nasıl Olmuş?"

Olayın yaşandığı gün Çelik’in mahalledeki fırına uğradığı ve burada kıyafetlerini gösterip "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" dediği öğrenildi. Daha sonra fırından ayrılan Çelik’in, iki genç kızı katletmesinden önce fırına uğraması, olayın soğukkanlılıkla işlenmiş olduğunu gösteriyor.

Emlakçının İfadesi: "Kız Arkadaşıyla Kahvaltı Yapacağını Söylemiş"

Mahallede emlakçılık yapan bir kişi ise Çelik’in, olay sabahı babasına kız arkadaşıyla kahvaltı yapacağını söylediğini aktardı. Babası evden çıktıktan sonra, Çelik’in iki genç kızı öldürdüğü ortaya çıktı. Çelik'in kasap olduğu biliniyor, ancak nerede çalıştığı konusunda mahallede net bir bilgi bulunmuyor.

Editör: İrem Nur Kaya