GENEL

Malatya'da Batuhan Vahap Akbaş elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde elektrik akımına kapılan Batuhan Vahap Akbaş hayatını kaybetti.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 16 yaşındaki Batuhan Vahap Akbaş, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Akbaş'ın ölümüne neden olan elektrik kablolarının kaldırılması için aylar öncesinde başvuruda bulunulduğu ortaya çıktı.

Batuhan Vahap Akbaş'ın ölümüne neden olan elektrik kabloların bulunduğu yerden kaldırılması için aylar öncesinde elektrik dağıtım şirketine başvuruda bulunulduğu ortaya çıktı.

Malatya'nın  Akçadağ ilçesi Aliçeri Mahallesi'nde dün gece saat 20.30 sıralarında yaşanan olayda İddiaya göre, 16 yaşındaki Batuhan Vahap Akbaş, Maskarlar mevkiinde dedesi O.M.'nin inşa edilen evin beton kısımlarını sularken dengesini kaybederek yakın bir mesafedeki elektrik kablolarına temas etti. Bu sırada elektrik akımına kapılan talihsiz genç, aile yakınları tarafından kaldırıldığı Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Batuhan Vahap Akbaş'ın cenazesi hastanedeki ve adli tıp kurumundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Akbaş'ın cenazesi, Akçadağ ilçe merkezine getirilerek burada defin edilirken Batuhan Vahap Akbaş'ın dedesi O.M.'in aylar önce evlerinin hemen yanında geçen elektrik kablolarının kaldırılması için ilgili kuruma müracaatta bulunduğu öne sürüldü.