Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle zorunlu izne çıkarıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sert bir şekilde eleştiren Tosun, bu paylaşımının ardından gelen tepkilere sosyal medya üzerinden küfürlü yanıtlar verdi.

Dilan Polat eşi Engin Polat'ın tahliyesini Enerci şarkısıyla kutladı Dilan Polat eşi Engin Polat'ın tahliyesini Enerci şarkısıyla kutladı

"Zorunlu İzne Çıkarıldım, Çıkışım Verilmedi"

Gülbin Tosun, X hesabından yaptığı paylaşımda, Mansur Yavaş'ı sokak hayvanlarına yönelik politikaları nedeniyle eleştirerek, "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımının ardından zorunlu izne çıkarıldığını belirten Tosun, "Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Zorunlu izne çıkarıldım, çıkışım verilmedi. Hayvan haklarından bir adım geri yok" dedi.

Gülbin 1

Gülbin 2

Küfürlü Tepkiler Gündem Oldu

Tosun, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere sert ve küfürlü yanıtlar verdi. Bir kullanıcının, "Kadın her durumunda ağzını bozuyor. Ekranda giyinip kuşanıp haber sunarken hanımefendi pozları hiç inandırıcı gelmiyor artık" şeklindeki eleştirisine, "Gerizekalı burası şahsi alanım. Takipçilerimle konuşuyorum si..." şeklinde cevap verdi. Bir başka yoruma ise "Bir it uğruna ağzından kömür fışkırsın" diyerek yanıt verdi.

Tosun’un bu tepkileri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tartışmaları beraberinde getirdi.

Editör: İrem Nur Kaya