Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdiği için bir ay önce zorunlu izne çıkarılan Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, kanalla yollarını ayırdı. Tosun, yaklaşık 15 yıldır emek verdiği Now TV ile ilişiğinin kesildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Gülbin Tosun’un Duygusal Veda Mesajı

Tosun, X (Twitter) hesabından yaptığı açıklamada, "15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi," ifadelerini kullandı. Tosun, çalışma hayatının önemli bir bölümünü geçirdiği dönemde kendisine destek olan Doğan Şentürk’e de özel olarak teşekkür etti.

"Yeni Bir Mücadele Başlıyor"

Tosun, veda mesajında, bundan sonra kendi hayatıyla ilgili ayrı bir mücadeleye başlayacağını belirterek, "Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım," diyerek gelecekte de aktif olarak çalışmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi. Tosun’un bu açıklaması, medya dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Görüşmeye damga vuran an! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir tek Acun Ilıcalı'ya bunu sordu! Görüşmeye damga vuran an! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir tek Acun Ilıcalı'ya bunu sordu!

Editör: İrem Nur Kaya