İbrahim Murat Gündüz’ün desteklediği Şahin Eroğlu’nun başvurusu sonuçlandı! İbrahim Murat Gündüz’ün desteklediği Şahin Eroğlu’nun başvurusu sonuçlandı!

Adana Demirspor'dan ayrılarak serbest statüde olan İtalyan forvet Mario Balotelli, Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden CSKA Sofya'ya transfer olmaya hazırlanıyor. Transferle ilgili görüşmelerin devam ettiği ve Balotelli'nin geleceğinin kısa süre içinde netlik kazanacağı bildirildi.

CSKA Sofya ile Görüşmeler Sürüyor

Bulgaristan basınında yer alan haberlere göre, bonservisini elinde bulunduran Balotelli, CSKA Sofya ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Transferin kesinleşmesi halinde tecrübeli forvet, kariyerine Bulgaristan'da devam edecek.

Balotelli'nin Serie A Hayali

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İtalya'ya ve Serie A'ya dönme arzusunu dile getiren 34 yaşındaki Balotelli, "Yurtdışından teklifler aldım ama Serie A'ya dönme umudum olduğu için kabul etmedim" demişti. Ancak, CSKA Sofya ile yapılan bu görüşme, oyuncunun planlarında bir değişiklik olabileceğine işaret ediyor.

Adana Demirspor Kariyeri

İki farklı dönemde Adana Demirspor forması giyen Balotelli, toplamda 51 maçta forma giyerek 25 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla dikkat çeken Balotelli, transferin gerçekleşmesi durumunda yeni bir maceraya atılacak.

Editör: Nehir Durdağı