Trabzonspor’un efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci yaşama veda etti! Mustafa Şamil Ekinci kimdir? Trabzonspor’un efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci yaşama veda etti! Mustafa Şamil Ekinci kimdir?

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen Rus turist Natalya Somova'nın cansız bedeni, bugün gerçekleştirilen arama çalışmaları sonucunda bulundu. 48 yaşındaki Somova, tatil için 11 Ağustos'ta Moskova'dan Marmaris'e gelmiş, 17 Ağustos'ta doğa yürüyüşü için otelinden ayrılmıştı. Ancak, 19 Ağustos'ta ülkesine dönmemesi üzerine ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılmıştı.

Somova’nın en son 17 Ağustos sabahı İçmeler Mahallesi'ndeki Karya yürüyüş yoluna gittiği güvenlik kameraları tarafından tespit edilmişti. O tarihten bu yana yoğun bir şekilde devam eden arama çalışmaları, AFAD Muğla ekibinin koordinasyonunda, Marmaris Asayiş Büro, Jandarma, Sahil Güvenlik, AKUT, ve çok sayıda STK’nın katılımıyla yürütüldü.

Bugün, İçmeler Mahallesi'nde sarp bir arazide bulunan cep telefonunun Somova’ya ait olduğu belirlendi. Arama ekipleri, cep telefonunun bulunduğu bölgeden denize yakın bir noktada Natalya Somova'nın cansız bedenine ulaştı. Cansız beden, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden karaya çıkarıldı. Talihsiz kadının kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

Bu trajik olay, yüzlerce kişinin katıldığı yoğun arama çalışmalarıyla son bulurken, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.