Türkiye’nin sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın daveti üzerine Trabzon’a geldi. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümün çekimleri, Trabzon’un eşsiz manzarasına sahip Boztepe Seyir Terası’nda gerçekleştirildi. Üç gün boyunca şehirde bulunan MasterChef ekibi, Trabzon’un kültürel ve gastronomik zenginliklerini tanıttı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, MasterChef gibi geniş izleyici kitlesine sahip programların şehrin tanıtımı ve turizmi için büyük önem taşıdığını vurguladı. Kaya, “Trabzon’umuzun tarihi, kültürü ve yöresel lezzetlerini tüm Türkiye’ye tanıtmak amacıyla çalışıyoruz. MasterChef Türkiye ekibine bu fırsatı sundukları için teşekkür ederim” dedi.

İbrahim Tatlıses'e uçakta olay çıkaran kızını sordular, verdiği tepki olay oldu! İbrahim Tatlıses'e uçakta olay çıkaran kızını sordular, verdiği tepki olay oldu!

Çekimlerin giderlerinin sponsorlar tarafından karşılandığını belirten Başkan Kaya, belediyenin bütçesinden tek kuruş harcanmadığının altını çizdi. Kaya, şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’na Trabzonspor forması ve el sanatları telkâri hediyeler takdim etti. MasterChef Türkiye’nin Trabzon’da çekilen bölümü 30 Ağustos Cuma günü izleyiciyle buluşacak.