MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı doruktaydı. Nigar, Beril, Alper, Muratcan, Eda, Zeynep ve Akın arasında gerçekleşen iki aşamalı eleme turunun sonunda yarışmaya veda eden isim Zeynep oldu. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı programda yarışmacılar, şeflerin verdiği zorlu görevlerle karşı karşıya kaldı.

Muratcan ve Zeynep Son İkiye Kaldı

İlk turda yarışmacılar, şeflerin verdiği fındık malzemesiyle en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. Alper, Eda ve Nigar, başarılı tabaklarıyla bu turu geçerken; Muratcan, Zeynep, Beril ve Akın ikinci tura kaldı. İkinci turda ise yarışmacılar, Somer Sivrioğlu’nun ünlü "The Alice" adlı özel tabağını en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Tadımların ardından son ikiye Muratcan ve Zeynep kaldı. Şefler, Zeynep'in yemeğini gecenin en başarısız tabağı olarak değerlendirerek yarışmaya veda etmesine karar verdi.

Zeynep’in Duygusal Vedası

Elendiği açıklanan Zeynep, gözyaşlarına hakim olamadı ve duygusal anlar yaşadı. Vedasında, "Burası benim için okul gibiydi. İlk yarışmacı olduğum için birçok şey öğrendim. Duygularımı yoğun yaşayan biriyim ama kimseyi kırmak istemedim. Her şey için teşekkür ederim," diyerek MasterChef macerasına veda etti.

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'nın evliliği sonrası dikkat çeken paylaşım! Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'nın evliliği sonrası dikkat çeken paylaşım!

Editör: İrem Nur Kaya