GÖZDEN KAÇMASIN

Maymun çiçeği virüsünü aylar önce bilmişti: İşte Yusuf Güney'den yeni kehanetler

Yusuf Güney, yaptığı sıra dışı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, yeni kehanetleriyle dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yaptığı sıra dışı açıklamalarla da gündemde kalmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) Afrika'da yayılmaya devam eden maymun çiçeği virüsü (mpox) nedeniyle küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmesinin ardından, Güney'in daha önce yaptığı "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" kehaneti sosyal medyada yeniden gündem oldu.

"Her Şeye Hazırlıklı Olun"

Güney, son yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekti. "Her şeye hazırlıklı olun" diyerek yeni uyarılarda bulunan şarkıcı, "Öyle varlıkları gösterecekler ki aklınızı yitireceksiniz. İnanılmaz varlıklar türeyecek. Bu saatten sonra işler iyice karışacak ve kime güveneceğinizi şaşıracaksınız" ifadelerini kullandı. Şeytanın bedenleştirilmesine yönelik girişimlerden bahseden Güney, korku frekansından uzak durulması gerektiğini belirtti.

"Bu Covid-19 Gibi Değil"

Yusuf Güney, yaklaşan tehlikenin Covid-19'dan farklı olduğunu iddia ederek, "Covid'de en azından ateş ve nefes darlığı gibi belirtiler vardı ama bu yeni virüs, insanları fiziksel anlamda da deforme edebilecek ve mutsuzluğa itecek. Dikkatli olun" şeklinde konuştu.

Güney'in bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve takipçileri arasında tartışmalara yol açtı.