Mersin’in Erdemli ilçesinde 6 gündür kayıp olan 47 yaşındaki matematik öğretmeni ve iki çocuk annesi Devrim Emir’in cansız bedeni, bir yazlık dairede bulundu.

Mersin'in Erdemli ilçesi  Ayaş Yemişkumu Mahallesi Sebaste Caddesi’ndeki bir yazlık sitede meydana gelen olayda  Devrim Emir’den günlerdir haber alamayan ailesi, kötü kokuların geldiği babasının evinin karşısındaki yazlık dairede çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri girdiklerinde, kayıp öğretmenin bıçaklanarak öldürülmüş bedenine ulaşıldı. Jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak savcı ve olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı.

İlk incelemelere göre Emir'in 5-6 gün önce öldürüldüğü belirlendi.Cinayetle ilgili olarak, Devrim Emir’in erkek arkadaşı M.O. şüpheli konumunda aranıyor. Şüphelinin, kadının kayıp olduğu günler içinde Emir’in kredi kartını kullanarak birkaç kez nakit para çektiği ve alışveriş yaptığı tespit edildi.

Konya'da feci kaza!  Engin Can Demirtepe  öldü, 1 yaralı Konya'da feci kaza! Engin Can Demirtepe öldü, 1 yaralı

Ailenin avukatlarından Erol Bediz, "Kadın cinayetleri bizleri derinden üzmekte. Bugün de bir kadın cinayetiyle karşı karşıyayız. Şüpheliler araştırılıyor ve soruşturma sürüyor, adaletin yerini bulacağına inanıyoruz. Kadın cinayetlerinin önüne geçmek için yasal düzenlemelerin yapılmasını diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: iha