SPOR

Mert Hakan Yandaş'ın vergi rekortmeni olduğu ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin kaptanı Mert Hakan Yandaş, Bursa'daki taşımacılık şirketiyle vergi rekortmenleri listesine girdi. İşte detaylar!

 Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'ın, sadece sahada değil, iş dünyasında da başarıya imza attığı öğrenildi. Bursa’da taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirketi bulunan tecrübeli futbolcu, 2023 yılında Bursa’nın en fazla vergi verenleri arasında 29. sırada yer aldı.

İş Dünyasında da Başarılı

 Bursalı olan Mert Hakan, futbolculuk kariyerinin yanı sıra, memleketiyle bağlarını koparmadan kara yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir şirketin sahibi. 9 milyon 214 bin liralık vergi ödeyerek Bursa'nın vergi rekortmenleri listesine giren 30 yaşındaki oyuncu, iş dünyasındaki başarısını da kanıtladı.

Futbol Kariyeri

 Futbola 2013 yılında Yeşil Bursa’da başlayan Mert Hakan, kariyerinde Altınordu, Tire 1922, Menemen Belediye, Sivasspor gibi takımlarda oynadıktan sonra 2020’de Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı lacivertli formayla 130 maçta görev alan tecrübeli oyuncu, 10 gol ve 22 asistlik bir performans sergiledi. Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert Hakan, aynı zamanda kaptanlık sorumluluğunu da başarıyla sürdürüyor.

 Sizce futbolcuların farklı sektörlerde faaliyet göstermesi kariyerlerine nasıl etki eder? Yorumlarınızı bekliyoruz.