Boğaz'da yapılan kaçak villa Adnan Oktar'ın eski evi çıktı: İnşaat iznini kimin verdiği belli oldu Boğaz'da yapılan kaçak villa Adnan Oktar'ın eski evi çıktı: İnşaat iznini kimin verdiği belli oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde sürpriz bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında Sinan Ateş cinayeti nedeniyle partisini hedef gösterdiğini iddia ettiği 154 kişilik bir isim listesini basın mensuplarına gösteren Bahçeli, sert mesajlar verdi.

Bahçeli'den Haksızlık ve İftira İddiası

Bahçeli, toplantıda yaptığı konuşmada, bazı çevrelerin MHP'ye karşı büyük haksızlıklar ve iftiralarda bulunduğunu belirterek, bu kişilerin toplamının 154 olduğunu söyledi. "MHP olarak basın mensuplarına bu gerçeği hatırlatmak istiyorum. Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz. Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz. Ama yakın takip altındayız," dedi.

154 Kişilik Listeyi Gösterdi

Bahçeli, 154 kişilik isim listesini basın mensuplarına göstererek, "Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl, kimlerle konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır," ifadelerini kullandı.

"Hukuk Zemininde Hesaplaşacağız"

Bahçeli, bu dosyanın ellerinde olduğunu ve günü geldiğinde hukuki nitelikli eylemlere geçeceklerini belirtti. "Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar, saldırıyorlar. Olayları saptırıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar," diye konuştu.

"Bizim Hedefimiz Adalettir"

MHP lideri, sözlerinin devamında şunları kaydetti: "Sizler cevap verdiğiniz taktirde, 'bizi hedef gösteriyor' diyorlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir."

Okuyuculara Soru

Sizce Bahçeli'nin açıklamaları, MHP'ye yönelik eleştiriler ve iddialar karşısında nasıl bir etki yaratacak? Hukuki süreçte neler yaşanabilir?

Editör: İrem Nur Kaya