POLİTİKA

MHP lideri Bahçeli'den Özgür Özel hakkında ortaya atılan ''Yasak aşk'' iddiaları için çarpıcı açıklama!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Özgür Özel ve Gülşah Durbay hakkındaki iddialara yanıt verdi. Bahçeli, özel hayat konularının siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirtti.

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan yasak aşk iddiaları siyasetin gündemini meşgul etmeye devam ederken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bahçeli, bu tür kişisel iddiaların siyasi tartışmalara malzeme olmaması gerektiğini belirtti ve MHP'nin bu tür kampanyaların karşısında durduğunu vurguladı.

"Özel Hayat İddiaları Siyasetimizin Konusu Olamaz"

 Bahçeli, MHP grup toplantısında yaptığı konuşmada, Özgür Özel hakkında ortaya atılan iddiaların MHP'nin gündeminde olmadığını ifade etti. "Özgür Bey'in özel hayatı ile ilgili iddialar siyasetimizin konusu olamaz. FETÖ taktiklerinin, şerefsiz hamlelerin tamamen karşısındayız. Biz CHP'nin siyaseti ile ilgiliyiz, kişisel meseleler bizi ilgilendirmez," ifadelerini kullanan Bahçeli, siyaset sahnesinde bel altı tartışmalara karşı olduklarını belirtti.

"Kara Kampanyalar Ayağımızın Altındadır"

 Bahçeli, MHP olarak karalama kampanyalarına ve dedikodulara itibar etmediklerini vurgulayarak, "Bel altı vuruşlar, izansız ispatlar ne işimize gelir ne de gündemimize girer. Kara kampanyalar çirkin dedikodular ayağımızın altındadır ve bizim için yok hükmündedir," dedi. Bahçeli, bu tür yaklaşımların hem insani hem de ahlaki olmadığını belirterek, MHP'nin duruşunun yanlış anlaşılmaması gerektiğinin altını çizdi.

"Özgür Bey Yine Yanılmaktadır"

 Konuşmasının devamında, Özgür Özel’in MHP’nin farklı siyasi partilerle temasını eleştirmesine de yanıt veren Bahçeli, "Bizim el sıkışmamızı normalleşmeye bağlayan Özgür Bey yine yanılmaktadır. Türkiye'miz, sınırlarımızın ötesinden gelen tehditlerle karşı karşıya. Büyük resme odaklanmalıyız, kısır çekişmelerle vakit kaybetmemeliyiz," dedi. Bahçeli, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu uluslararası tehditlere dikkat çekerken, iç siyasi çekişmelerin ülkenin geleceğine zarar verebileceğini vurguladı.