Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu!

MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı, Yıldırım ilçesindeki 71 mahalle muhtarıyla düzenlediği kahvaltı programlarında bir araya gelerek mahalle ve ilçe sorunlarını ele aldı. 8 bölgede gerçekleşen bu buluşmalarda, çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulunuldu.

MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı, bu tür buluşmaların vatandaşlarla sürekli bir iletişim halinde olma amacı taşıdığını belirterek, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dinlemek ve taleplerini yerine getirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla olan gönül bağımızı güçlendirmek için her fırsatta bir araya geliyoruz. 'Önce ülkem ve milletim' diyerek çıktığımız bu yolda, her bir talep, istek veya şikayet bizim için büyük önem taşıyor. Yıldırım’ın her sokağında hemşehrilerimizin kaliteli yaşam alanlarına kavuşmasını ve etkin hizmet almasını önemsiyoruz" dedi.

Taşçı, ayrıca MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı olarak, mahallelerden gelen talepleri meclis gündemine taşıyacaklarını ve meclis üyeleriyle birlikte bu önergelerin sonuçlarını yakından takip edeceklerini vurguladı.