İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Milyoner'de sürpriz yarışmacı! Dikkatli izleyiciler kim olduğunu hemen fark etti

Milyoner'de sürpriz yarışmacı! Dikkatli izleyiciler kim olduğunu hemen fark etti

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı ve Aramızda Kalsın'ın Yaren'i olarak tanınan Melis Mutluç, Kim Milyoner Olmak İster'de ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran ve izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterine hayat veren çocuk oyunculardan Melis Mutluç, Kim Milyoner Olmak İster'de ortaya çıktı. Ortaokul yıllarında oyunculuk hayatına son verdiğini ifade eden Melis Mutluç, "Sınava çalışırken bıraktım oyunculuğu" dedi.

Gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Mutluç, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında başarılı bir performans sergileyerek 300 bin TL'lik soruya kadar geldi. Ancak 300 bin TL'lik tarih sorusuna yanıt vermek istemeyen Mutluç, yarışmadan çekilerek 200 bin TL'nin sahibi oldu.

Başarılı bir öğrencilik hayatı geçiren Melis Mutluç, İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Sosyal medyayı neredeyse hiç kullanmayan Mutluç, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olarak hayatına devam ediyor.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *