Miss Turkey 2024 birincisi seçilen ve ardından eleştirilerin hedefi olan 24 yaşındaki İdil Bilgen, kendisine yöneltilen olumsuz yorumlara sert bir şekilde cevap verdi. Tıp fakültesi mezunu olan ve 1.80 boyundaki Bilgen, yarışma sonrası kısa sürede takipçi sayısını katlarken, birinci olmaması gerektiği yönünde binlerce mesaj aldı. Eleştiriler üzerine NOW TV’de Çağla Şıkel’in programına katılan Bilgen, sosyal medyada hakkında yapılan negatif yorumları değerlendirdi.

“YORUMLARI HİÇ ÖNEMSEMİYORUM”

Görüşmeye damga vuran an! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir tek Acun Ilıcalı'ya bunu sordu! Görüşmeye damga vuran an! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir tek Acun Ilıcalı'ya bunu sordu!

Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen’in kızı olduğu ortaya çıkan İdil Bilgen, torpil iddialarını gündeme taşıyan yorumları da yanıtladı. Instagram hesabındaki yorumları kapatan Bilgen, kendisi hakkında yapılan eleştirilerle ilgili olarak, “Ben bir Türk kadınıyım ve Cumhuriyetimizi temsil etmek için bu unvanı aldım, bununla çok gurur duyuyorum. Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi acı olaylar yaşanırken, bana yapılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum” dedi.

Bilgen’in açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, güzellik yarışmasının ardından yaşanan tartışmalar sürüyor.

Editör: İrem Nur Kaya