İstanbul Fatih'te park halindeki iki aracın arasından yola çıkmaya çalışan 1,5 yaşındaki bir çocuk, hızla ilerleyen bir motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanması için polis tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, sürücünün kimliğinin tespit edilmesine yardımcı oldu. Sürücünün, emniyette çok sayıda suç kaydı bulunan Burhanettin T. olduğu belirlendi.

Küçük Çocuğun Hayatı Park Halindeki Araçların Arasında Son Buldu

 Olay, dün Fatih'in Muhsine Hatun Mahallesi Alişan Sokak'ta meydana geldi. Ailesinin gözetiminde olan 1,5 yaşındaki çocuk, iki park halindeki aracın arasından çıkarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada hızla gelen bir motosikletin çarpmasıyla yere savruldu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan minik çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cansız bedeni çöpte bulunan bebekle ilgili kahreden gerçek ortaya çıktı Cansız bedeni çöpte bulunan bebekle ilgili kahreden gerçek ortaya çıktı

Kaçan Sürücü Aranıyor

 Kazanın ardından olay yerinden hızla kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanması için çevredeki güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelendi. Kamera kayıtlarından sürücünün kimliği belirlenirken, zanlının daha önce de birçok suça karıştığı ortaya çıktı. Polis, Burhanettin T.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı