Fenerbahçe, hafta sonu Galatasaray'la oynanacak dev derbiye Jose Mourinho’nun hazırladığı özel taktiklerle çıkacak.Fenerbahçe, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinde rakibin golcüleri Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz ve Michy Batshuayi'ye özel önlem alacak.

Cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Jose Mourinho, takımı derbiye hazırlamaya devam ediyor.Özellikle Galatasaray’ın hücum silahları Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz ve Michy Batshuayi için ekstra önlemler alan Mourinho, rakibin oyun kurucusu Sara'ya da baskı uygulanmasını istedi.

Galatasaray’ın bu sezon 5 maçta 17 gol atması, Mourinho’nun planlarını daha da titiz hale getirdi. Özellikle Batshuayi'ye dikkat çekerek, eski öğrencisinin zayıf noktalarını Fenerbahçe savunmasına anlattı. Sara'nın geçiş oyunlarını bozmayı hedefleyen Mourinho, Galatasaray’ın hücum gücünü sınırlamak için sert baskı stratejisi uygulayacak.

Jose Mourinho, ikinci yarıda forma giymesi beklenmesine rağmen, Fenerbahçe'deki oyuncuların tüm özelliklerini yakından bilen Batshuayi'ye ekstra dikkat edilmesini öğrencilerine anlattı. 5 maçta rakip filelere 17 gol gönderen Galatasaray'ın hücum planına oyun kurucu olarak katkı veren Sara'yı da önde sert baskıyla durdurmaya hazırlanan Jose Mourinho, böylece rakibinin geçiş oyununa sekte vurmayı hedefliyor.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine tepki çeken hakem ataması Fenerbahçe-Galatasaray derbisine tepki çeken hakem ataması

Editör: Nehir Durdağı