GÖZDEN KAÇMASIN

Müge Anlı'da cinayet itirafı: "Babama ben ilaç verdim, annemin sevgilisi de öldürdü"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öldürülen Cengiz Karademir'in kızı Naime'den şok cinayet itirafı geldi. "Babamı annemin sevgilisi öldürdü" dedi.

30 bin lirası vardı. Annem ve Şehmus, bu parayı çalacaklarını söylediler. İlk başta kabul etmedim ama daha sonra beni ikna ettiler. Bana pembe bir uyku ilacı verdiler ve bu ilacı mantının yoğurduna karıştırıp babama verdim. Babam ilacı aldıktan sonra uyuyakaldı." dedi.

Naime, cinayet anını şu sözlerle anlattı: "Babam uyuyunca Şehmus eve girdi ve benim odamın kapısının arkasına saklandı. Babam iyice uyuduğunda, Şehmus bana 'Ben babanı yastıkla boğacağım, sen de çırpınmasın diye bacaklarına otur' dedi. Kabul etmedim ve ağlamaya başladım. Ben ağlayınca babam uyanır diye Şehmus kaçtı."

"Cinayeti Tekrar Denediler"

İlk denemelerinde başarılı olamayan Şehmus ve Naime'nin annesi, cinayeti birkaç gün sonra tekrar denedi. Naime, bu sefer babasının çayına uyku ilacı kattığını ve evden ayrılarak teravihe gittiğini belirtti. Naime, "Ben evden çıkarken Şehmus eve girdi. Babam kapının sesine uyanmış ve Şehmus'la boğuşmuş. Şehmus da yüzünü gizlemek için şapka, gözlük ve eldiven takmıştı. Babamla boğuşma sırasında gözlüğü kırılmış ve yüzü parçalanmıştı. Babam bayılınca, emin olmak için evdeki üçlü prizin kablosuyla boğmuş. Şehmus bunları bana parkta anlattı." dedi.

İtirafların Ardından Ne Olacak?

Naime'nin bu şok itirafları, cinayetin perde arkasını ve aile içindeki trajediyi gözler önüne serdi. Müge Anlı ve ekibi, cinayetin tüm detaylarını araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Programda yapılan bu itiraflar, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırırken, yetkililerin cinayeti aydınlatmak için harekete geçmesi bekleniyor.