GENEL

Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması!

Esra Can, Müge Anlı'da 3 milyon TL dolandırıldığını iddia etti. Hasan Bakır ise suçlamaları reddetti. Yayın yasağı talebi gerilimi artırdı.

41 yaşındaki Esra Can, Müge Anlı'nın programına çıkarak aşk yaşadığı Hasan Bakır tarafından 3 milyon TL dolandırıldığını iddia etti. Can'ın yanı sıra birçok kadının da dolandırıcılık ihbarında bulunduğu Hasan Bakır, yüzünü göstermeden programa katıldı, ancak tavırlarıyla hem Müge Anlı'yı hem de izleyicileri çileden çıkardı.

Hasan Bakır'ın Tavırları Gerilimi Tırmandırdı

Hasan Bakır, suçlamalar karşısında "safsata" diyerek iddiaları reddetti ve Müge Anlı'nın gösterdiği ses kayıtlarını yalanladı. Bu tutumu, ünlü sunucu Müge Anlı’yı sinirlendirdi. Anlı, Bakır'a, "Ben sizin pastanede tanıştığınız kadın değilim beyefendi. Benim yayınıma safsata diyemezsin!" sözleriyle sert çıktı.

Yayın Yasağı Talebi Gerilimi Artırdı

Bakır'ın avukatıyla birlikte yayına katılması ve yayın yasağı talep edeceği yönündeki açıklamalar, Müge Anlı'nın tepkisini daha da artırdı. Anlı, "Yayın yasağı koydurmanın yeri ATV stüdyosu değil, Çağlayan Adliyesi'ne gitmenizi öneririm," diyerek bu talebe karşı çıktı.

Narin'le ilgili yayın yasağına uymayanlara da tepki gösteren Anlı, "Narin'le ilgili yayın yasağına uymayanlara dair yaptırım ortaya çıkmadığı müddetçe ben yayın yasağına uymayacağım. Burada enayi yok. Hep ben mi enayiyim? Öyle canın istediği zaman yayın yasağı yok." sözleriyle isyan etti.