Türkiye-Karadağ maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Türkiye-Karadağ maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

 Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Uruguay'daki yatırımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ülkesi Uruguay'da 3. Lig takımı Sportivo Bella Italia'yı satın alan Muslera, şimdi de Maldonado bölgesinde bir sokak satın aldı. Ancak bu adımı yerel halk arasında tartışmalara neden oldu.

Sokak Satın Alımı Tepki Çekti

 Uruguay basınında çıkan haberlere göre Muslera, Maldonado bölgesinde yer alan bu sokak için 266 bin dolar (yaklaşık 9.1 milyon lira) ödeme yaptı. Bu satın alım ve beraberinde planlanan projeler, yerel halk tarafından çevreye zarar verebileceği endişesiyle tepkiyle karşılandı. Muslera’nın yatırımları, bölgede tartışmaların merkezine otururken, projeye karşı çıkan halk, 12 binden fazla imza toplayarak durumu belediyeye şikayet etti.

Belediyeden Teşekkür, Halktan Eleştiri

 Maldonado Belediye Başkanı Alexandro Infante, Muslera’ya yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ederek ekonomik katkılarının altını çizdi. Ancak yerel halk, bu projelerin çevreye zarar verebileceği endişesi taşıyor. Ayrıca, Muslera'nın sokak satın alımının çevredeki yaşam alanlarına maddi bir değer katmayacağı da belirtiliyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı